uredjenje-interijera

Dizajn i uređenje interijera


Dizajn i uređenje interijera kompleksan je proces koji često predstavlja problem vlasnicima uredskog i stambenog prostora.
 

Svi mi obično imamo vlastite ideje kako urediti prostor u kojem živimo ili radimo.

 

Problemi nastaju kad treba pristupiti izradi idejnog projekta i realizaciji, a tu je ključno angažiranje stručne osobe - dizajnera interijera. 


Za Vas vršimo usluge projektiranja i dizajna interijera, imajući na umu da prostor koji uređujemo odražava osobnost i individualne ideje svakog klijenta.

 


Idejno rješenje kreiramo nakon izlaska na teren te uzimanja mjera i fotografiranja prostora koji se uređuje. Vodeći računa o namjeni, funkcionalnosti i estetskom dojmu, u suradnji s klijentom predlažemo i odabiremo materijale i stil uređenja, s ciljem da za određeni budžet ponudimo idealan omjer uloženih sredstava i kvalitete.


U procesu izrade idejnog rješenja koristimo najmoderniju kompjutorsku tehnologiju projektiranja i dizajna interijera.


Bez obzira useljavate li u novi prostor ili adaptirate postojeći, pomoći ćemo Vam da Vaš dom i ured pretvorite u ugodno okruženje s maksimalno iskorištenim potencijalom i prostorom.


Ukoliko nemate vremena za obilaženje specijaliziranih trgovina i traženje raznih "majstora", kontaktirajte nas i zatražite originalno dizajnersko rješenje.