Spavaće sobe Fratelli Ferro

Spavaće sobe F.lli Ferro

Tvrtka Fratelli Ferro bavi se proizvodnjom sjedećih garnitura atraktivnog dizajna i vrhunske izrade već više od 60 godina. Struktura svih modela garnitura izvedena je iz punog masivnog drveta jelovine.

Kad je struktura u pitanju, Fratelli Ferro koristi samo prirodne materijale, koji tvore laganu, ali čvrstu strukturu otpornu na vlagu. Sjedišta su punjena poliuretanskom pjenom, koja omogućava dugotrajnost i otpornost na sve deformacije dok su naslonski jastuci punjeni guščjim perjem ili poliuretanskom pjenom, po izboru kupca.

Korištenje isključivo materijala potvrđene kvalitete omogućuje tvrtki Fratelli Ferro da svojim kupcima odobri 10 godina garancije na strukturu garnitura. Sve navlake na sjedećim garniturama Fratelli Ferro mogu se skinuti te prati i čistiti (način pranja ovisi o tkanini). Rokovi isporuke su kratki, a Fratelli Ferro izradit će sjedeću garnituru i izvan standardnih dimenzija, već prema želji kupca.

Zadnjih nekoliko godina tvrtka Fratelli Ferro svoj je asortiman proširila na spavaće sobe, odnosno tapecirane krevete. Kreveti u standardnim ili izvanstandardnim dimenzijama, sa fiksnom ili podiznom podnicom, mogu biti tapecirani u preko 1000 kvalitetnih tkanina i prirodnih ili eko koža. Tkanina se, jednako kao i na garniturama, može u potpunosti skinuti i prati.